Használati utasítás Mosolybonbonhoz

Mindazoknak, akik bonbont vagy csokit kaptak sok szeretettel gratulálunk.

A Mosolybonbonok nem tartalmaznak tartósítószert, színezőanyagot és más adalékot. Ízük az eredeti gyümölcs, kakaó, vanília tartalomnak köszönhető.

Ennek következtében viszont nagyon érzékeny és törékeny jószágok. A legjobb, ha nem halasztjuk az utolsó szaloncukor utánra kóstolásukat. Kóstoljuk meg azon melegében, amikor megkaptuk és, ha az újévre már nem marad, az sem baj. Lesz bőven jövőre is! Bízunk benne legalábbis!

 

Akik igazi csoki kóstolót tartanak a bonbonokkal, azoknak mellékelünk egy látványos ismertetőt a különböző kakaó fajtákból földrajzi megosztás szerint.

 

Minden ország más-más kakaóval rendelkezik.

 

Téli estéken kellemes nyári hangulatot idéz a kakaó.

 

Akik a bonbonokat ízlelgetik, azoknak pedig egy képes összefoglalóval szolgálunk itt.

Érdemes megtekinteni!


Tapasztalatunk alapján szerencsét és sok örömteli változást hoz majd a Mosolycsoki™ az Ön életébe.