Mosoly(g)ok segédlet:

Amennyiben szöveget, verset, idézetet szeretnél feltölteni, bejelentkezés után válaszd a ’Szöveges bejegyzés’-t, majd az ’Új bejegyzés a vendégkönyvbe’ gombot, s máris írhatod, amit szeretnél.


Ha egy cuki, vagy vicces, mosolyra derítő képed van, amit szívesen megosztanál másokkal, akkor a ’Képek-Képfeltöltés’ gombra kattints, ahol majd felugrik egy oldal, amit ki kell töltened. Ezután tallózással a gépedről kiválaszthatod a képet, majd ’Feltöltés’ és már fel is került, amit szeretnél.


Ha videót, vagy zenét szeretnél megosztani, akkor ’Videók, zenék’ gomb, majd a jobb oldalon megjelenő ’Üzenet’ ablakba kell bemásolnod a videó, vagy zene linkjét. Ezután csak kattints a ’küld’ gombra és linked máris feljebb kerül a többi közé. Technikai okok miatt még egy kis időbe telik, amíg a videó, vagy a zene, amit megosztasz, bekerül a galériánkba! Türelmedet és megértésedet köszönjük! Amint a videód, zenéd bekerült a galériába, a listáról törölni fogjuk.

Szavazhatsz, kommentálhatod is a Neked legjobban tetsző képeket. Minden hónap végén összesítjük a szavazatokat, és a legtöbb szavazatot kapott feltöltések a főoldalon kiemelt helyet kapnak majd. Természetesen a győztesek jutalomban részesülnek!


Jó szórakozást kíván a MosolycsokiTM csapat!